Laadulla - kokemuksella - luotettavasti

Remonttityöt, julkisivurappaukset ja uudisrakentaminen kokemuksella

Nummelan Huolto ja Saneeraus Ky palvelee asiakkaitaan monipuolisesti erilaisissa rakennus-, saneeraus- ja remonttitehtävissä. Työssämme meille on tärkeintä ensiluokkainen työnjälki ja tietenkin tyytyväiset asiakkaat - teemme kaikki urakat aina asiakkaan toiveita tarkkaan kuunnellen ja työt heidän tarpeisiinsa soveltaen.

Uudisrakentaminen

Meillä on vuosien kokemusta suurista ja pienistä uudisrakennusurakoista. Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset talonrakennusurakat, ulkorakennukset, autotallit ja muut rakennukset. Meiltä saat samalla myös kattavat sisätilojen rakennustyöt, mukaan lukien sisäpuoliset tasoite - ja maalaustyöt.

Remonttityöt

Olipa kyseessä sitten yksittäinen remonttityö tai vaikkapa koko asunnon tai huoneiston saneeraus, meiltä saat ammattitaitoisen avun. Suoritamme ammattitaidolla myös kylpyhuoneremontit sekä keittiöremontit.

Julkisivurappaukset

Teemme säitä ja kulutusta kestävät julkisivurappaukset pientaloihin ja muihin rakennuksiin rautaisella ammattitaidolla. Ammattilaisen tekemä rappaus paitsi näyttää hyvältä, myös suojaa rakennusta ja yleisesti nostaa kiinteistön arvoa.

Ota yhteyttä niin sovitaan urakasta - Nummelan Huolto ja Saneeraus Ky palvelee!